Compromís es reuneix amb els jubilats i amb la comunitat educativa

Compromís per Quatretonda s’ha reunit aquesta setmana amb la comunitat educativa i amb els jubilats en el marc de les reunions que estan duent a terme amb diferents sectors del poble per tal de recollir les seues propostes, necessitats i inquietuds.

La primera es va produir dimarts i va ser amb membres de l’AMPA i amb l’equip directiu del CEIP Rafael Altamira. Compromís es va comprometre a prestar el servei de menjador escolar tant a l’escola infantil municipal com a la pròpia escola, a fer més assequible l’adquisició dels llibres, a oferir un servei de reforç escolar per als xiquets que ho necessiten d’aquelles famílies en risc d’exclusió social i a dotar a l’escola dels serveis d’un conserge.

Ahir dijous es van ajuntar amb els jubilats i els candidats de Compromís es van comprometre a complir les demandes dels més majors del poble que es poden resumir en tindre una programació anual d’activitats esportives, educatives i culturals dirigides específicament a ells.

Un dels eixos bàsics del programa amb que Compromís concorrerà a les properes eleccions és el de tenir uns serveis públics de qualitat. Pensen que el benestar de les persones i la felicitat de cada dia ha de ser la prioritat bàsica de qualsevol govern, també el de l’ajuntament. Per això s’han compromès a complir amb totes aquestes demandes.

També tenen previst fer en els propers dies diferents reunions amb les bandes de música, els colombaris o la penya bouera, entre d’altres.

A més a més, recorden que si alguna persona a títol individual els vol fer arribar les seues propostes ho poden fer al seu web dins de la iniciativa PARTICIPA o posant-se en contacte amb ells ja que diuen que tots els membres de la candidatura així com de la resta del col·lectiu de Compromís per Quatretonda estan a disposició dels veïns per a escoltar les seues necessitats.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *