COMPROMÍS PER QUATRETONDA OBRI L’ELABORACIÓ DEL PROGRAMA A TOT EL POBLE

Els integrants de Compromís sempre han defensat públicament que la seva forma de fer política és des de baix cap amunt, és a dir, recollint les inquietuds, necessitats i desitjos dels ciutadans i traslladant-los a les corts i ajuntaments en forma de mocions, propostes o esmenes. Inclús la recentment nomenada candidata a la presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, defensava a una entrevista que a Compromís entenen la política com una força vertical, en la qual tothom té el mateix dret a opinar i decidir, contràriament al que ocorre als partits tradicionals, que l’entenen com una línia vertical o piràmide invertida on els de dalt són qui prenen les decisions, i els ciutadans, que haurien d’estar a la base, no són tinguts en compte.

programa-2015

D’acord amb aquesta filosofia, el grup municipal de Compromís ha habilitat un espai web on tothom pot aportar les seves propostes per tal que siguen tingudes en compte a l’hora d’elaborar el programa electoral amb el qual concorreran a les eleccions del proper més de Maig. Per fer-ho, només has d’accedir al seu web i una vegada a l’espai PARTICIPA, només has de polsar sobre el botó on diu “envia la teva proposta” i escriure-la. Per últim, cal seleccionar la categoria on inclouries la tevaproposta. La llista de categories és la següent: economia, ocupació, educació, cultura, urbanisme, medi ambient, benestar, participació, política i llengua. L’única identificació que es requereix és el teu nom i correu electrònic.

Però aquest format permet fer propostes tant al grup municipal del nostre poble (i de qualsevol poble on hi ha grup municipal de Compromís), com també al grup parlamentari en l’àmbit autonòmic. Si es desitja també aquesta darrera opció, cal accedir al seu web i seguir els mateixos passos.

Dia a dia se’ns ocorren diferents mesures que pensem que ajudarien a crear un poble millor, un país millor. Ara tenim l’oportunitat de plasmar-ho en forma de propostes d’una forma que ens sembla còmoda i ràpida, des del seient a casa nostra. Sense dubte, si hi ha alguna cosa que no se li pot negar a aquest grup polític és que amb la seva forma d’entendre la política ens han apropat la democràcia a tan sols un clic de ratolí.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *