Compromís per Quatretonda ja té la llista per a les eleccions municipals

Compromís per Quatretonda ja té pràcticament enllestida la llista amb que concorrerà a les properes eleccions municipals de maig, ja que sols falten els últims llocs per a concretar. Una llista fruit de la voluntat dels votants a les eleccions primàries que la coalició porta mesos desenvolupant i que van finalitzar el passat cap de setmana amb les votacions i una participació del 84% del cens.

El resultat ha segut una llista que consideren un gran equip amb molta il·lusió i ganes de treballar pel poble, que per primera vegada en la història democràtica de Quatretonda anirà encapçalada per una dona, Aina Benavent, perquè el poble així ho ha volgut, el poble ja que a les primàries la major part dels votants han segut persones no adscrites al col·lectiu –al voltant de 130 de fora del col·lectiu dels 165 inscrits en total-. En segon lloc anirà Jordi Nadal, actual regidor a l’Ajuntament de Quatretonda. I la resta és tota una llista de gent nova i jove compromesa en un canvi profund, amb propostes reals i transformadores, entre ells estan Sergi Oltra, Joanjo Oltra, Clara Climent, Neus Garcia, Raül Oltra i Salva Granchel.

Compromís per Quatretonda valora molt positivament el desenvolupament i resultat d’aquest procés de democràcia i obertura tan innovador que han volgut portar a terme i donen les gràcies a tot el poble per la seua bona acollida i participació. Confien que entre tots, poquet a poquet, vaja creant-se cultura democràtica i la gent participe cada vegada més en la política i l’administració pública. Remarquen que el seu principal propòsit és apropar el màxim l’ajuntament al poble i s’està demostrant que es pot fer, que les decisions que afecten als veïns es poden prendre entre tots.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *