MÉS DE 160 INSCRITS A LES PRIMÀRIES DE COMPROMÍS A QUATRETONDA

Compromís per Quatretonda aconsegueix inscriure 163 participants, entre afiliats, simpatitzants i altres veïns i veïnes de Quatretonda, a les seues eleccions primàries obertes per a conformar les llistes que es presentaran a les properes eleccions de maig a l’Ajuntament de Quatretonda i també a la Generalitat.

En total, a nivell nacional, la coalició ha aconseguit més de 40.000 inscrits al cens de les primàries, amb gent d’arreu del país. El col•lectiu de Quatretonda valora molt positivament la xifra local en relació a la magnífica xifra nacional i al nombre d’habitants de la població i es mostren satisfets de l’esforç realitzat i contents per la resposta dels veïns a aquest procés democràtic nou, pioner i desconegut que han iniciat.
logoprimariestrans

Per últim, Compromís per Quatretonda vol fer memòria dels candidats que s’han presentat i de com serà el funcionament de la votació. En total s’han presentat 8 candidats, 5 homes i 3 dones, de 18 a 36 anys d’edat, que faran que isca una llista renovada, de gent jove il•lusionada i compromesa, molt preparada, que abarquen diferents perfils socials i professionals, amb motivacions i gustos molt variats, però tots ells amb l’objectiu comú de treballar per les persones del poble de Quatretonda i del País Valencià i amb el recolzament dels històrics del col•lectiu local. D’entre els 8 candidats eixirà el cap de llista, aspirant a l’alcaldia del municipi, ja que només hi haurà una votació on els votants hauran d’ordenar els candidats per ordre de preferència . Així, el cap de llista serà el candidat més votat, el qual, independentment de qui siga, tindrà en tot moment el suport i la col•laboració de tot el grup.

Les votacions presencials seran el 31 de gener al Centre Social de la localitat i per Internet del 28 al 30, al mateix temps que les votacions per a les primàries a les Corts. Així doncs, el mateix dia la gent podrà triar qui vol que conforme la llista de Compromís per a les properes eleccions de maig a l’Ajuntament i també a la Generalitat.

10944376_347226492128002_6332614961465506696_n

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *