LA NOVA POLÍTICA DE COMPROMÍS: PRIMÀRIES OBERTES

És evident que la societat actual ha deixat de confiar en la política tradicional o que portava fent-se des de la instauració de la democràcia. La gent ha deixat de confiar en els partits tradicionals espanyols i el seu joc d’alternança (PP-PSOE), partits acomodats que funcionen com elits tancades i aïllades de la gent i de les seues necessitats reals. Els continus escàndols de corrupció han contribuït en gran mesura a aquest desprestigi, que s’ha generalitzat a tota la política i a tots els polítics de manera injusta. No obstant, en Compromís no ens resignem a acceptar pagar justos per pecadors, a pagar tots el mal que han fet alguns membres de determinats partits, ací al País Valencià especialment i concreta el Partit Popular.

En Compromís tenim molt clar que tots els polítics no som iguals i estem disposats a treballar per tornar a dignificar la política i amb ella el nostre país. Creiem que una nova forma de fer política és possible i necessària. En Compromís apostem per una política de baix cap a dalt, no ens subordinem a líders suprems i a les seues idees i interessos personals sinó que tractem de conéixer i recollir les necessitats de la gent, dels col·lectius, de les associacions… Apostem per una política de proximitat i oberta a tota la ciutadania, seguint aquesta línia organitzem les Primàries de Compromís, unes eleccions per a triar les persones que integraran la candidatura de Compromís per a les properes eleccions municipals i també la candidatura de Compromís per a les properes eleccions autonòmiques.

logoprimariestransLes Primàries de Compromís democratitzen encara més la nostra Coalició permetent que siguen tots els ciutadans majors de 16 anys, en el nostre cas tots els quatretondins i quatretondines majors de 16 anys, qui trien no només qui volen que encapçale la llista de Compromís sinó també qui volen que ocupe la resta de llocs. A més a més, aquest procés de Primàries a Quatretonda també serveix per a obrir el nostre partit encara més a tot aquell qui s’hi vulga acostar i compartisca els valors propis de Compromís com són el valencianisme progressista, l’esquerra i l’ecologisme, ja siga a col·laborar aportant idees i iniciatives, expressant les seues necessitats i opinions o inclús amb la intenció de formar part de la llista a les eleccions.

És una nova forma de fer política al nostre país i també a Quatretonda, obrint el nostre col·lectiu a tots els veïns i veïnes i convidant a que participeu aportant propostes, votant a les Primàries per a triar qui creieu que vos representa millor o presentant la vostra candidatura a formar part de la nostra llista.

Assemblea ObertaPrimariesmunicipalscandidats2015Vine divendres a l’assemblea oberta que tindrà lloc al Centre Social a partir de les 19:30 i informa-te’n i participa de la vida política del nostre poble.

Tria i decideix el nostre futur!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *